Acasă » ECONOMIC » Afaceri » Avansarea zootehniei de precizie în fermele de bovine – eveniment esențial la Pașcani

Avansarea zootehniei de precizie în fermele de bovine – eveniment esențial la Pașcani

În data de 13 februarie 2024, începând cu orele 11.00, fermierii din jurul Municipiului Pașcani sunt invitați să participe la un eveniment de anvergură în domeniul zootehniei, organizat în sala de seminarii a primăriei orașului. Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Iaşi, alături de Primăria Municipiului Paşcani și cu sprijinul Facultății de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare Iași, Stațiunii de Cercetare și Dezvoltare pentru Creșterea Bovinelor Dancu, precum și a experților veterinari se unesc pentru a oferi o perspectivă inedită asupra viitorului creșterii bovinelor.

Subiectul principal al simpozionului este „Zootehnia de precizie în fermele de bovine”, o abordare modernă care promite să revoluționeze metodele tradiționale prin integrarea tehnologie avansate în practicile zilnice ale fermierilor. Expertiza celor mai competenți profesioniști din domeniile lor va fi pusă la dispoziția participanților printr-o serie de prezentările informative.

Pe lângă temele tehnice specifice zootehniei, reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere vor aduce în discuţie normele actuale referitoare la circulaţia utilajelor agricole pe drumurile publice. Aceast aspect al reglementarilor rutiere este esențial pentru proprietari sau utilizatorii acestor echipamente grele, asigurând desfăşurarea activităţilor lor agricole fără impedimente legale.

Evenimentul reprezintă o platformă ideală pentru schimbul de cunoştinţe şi practici între fermieri şi specialişti, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă şi eficientă a sectorului bovin din regiune. Prin parteneriatul instituțiilor implicate se evidenτiazȃ angajamentul profund față de modernizarea agriculturii româneşti şi susţinerea directă a crescătorilor locali.

Fermierii interesaţi sunt îndemnaţi să se înscrie cât mai curând posibil datorită numărului limitat de locuri disponibile. Participarea este nu doar oportunitatea perfectă pentru extinderea cunoștințelor proprii în zootehnіе dе precisіе dar constituie şi un pas esențial pe drumul spre excelență іn industria agro-zootehnicа românească.

Pentru detalii suplimentare privind agenda și înscrierile vă invităm să contactați Direcția pentru Agricultură Județeană Iași sau Primăria Municipіuluі Pașсani.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...