Acasă » REGIONAL » Moldova » Bărbat din Dumbrava, comuna Lespezi, dispărut de la domiciliu. Dacă aveți informații sunați la 112
thomplast

Bărbat din Dumbrava, comuna Lespezi, dispărut de la domiciliu. Dacă aveți informații sunați la 112

Comunicat. Poliţiştii ieşeni caută un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea bărbatului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 30 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 28 noiembrie a.c.,  CIUCIU IOAN, de 63 de ani, din sat Dumbrava, comuna Lespezi a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,70 m, 85 kg, ochi căprui, păr negru. La data plecării acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri de stofă și pulover de culoare închisă, iar pe cap avea un fes negru, fiind încălțat cu pantofi negri.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

APIA: Au fost aprobate cuantumurile pentru sprijinul cuplat în sectorul zootehnic; autorizarea la plată începe miercuri

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că au fost stabilite cuantumurile aferente ...