Acasă » REGIONAL » Moldova » Bărbat reținut după ce a furat o sumă de bani dintr-o mașină parcată în Pașcani
nomad

Bărbat reținut după ce a furat o sumă de bani dintr-o mașină parcată în Pașcani

Poliţiştii păşcăneni au identificat un bărbat de 30 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. Acesta a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

Ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani au identificat un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Iaşi, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 9 spre 10 noiembrie a.c., acesta ar fi sustras 2.000 de lei și mai multe documente, dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Pașcani. Prejudiciul a fost recuperat parțial, fiind restituit persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 10 noiembrie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

La data de 11 noiembrie a.c., acesta urmează să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, cu propuneri legale. Potrivit reprezentanților IPJ, cercetările continuă.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Demersuri privind amenajarea noului Cimitir Municipal. Enoriași supărați că nu au mii de euro pentru un loc de veci

Pași mărunți în demersurile privind amenajarea noului cimitir din municipiul Pașcani. De câțiva ani de ...