Acasă » REGIONAL » Pascani » Bărbatul din Mogoşeşti care şi-a spintecat nevasta, condamnat
thomplast

Bărbatul din Mogoşeşti care şi-a spintecat nevasta, condamnat

Tribunalul Iaşi a condamnat la cinci ani de închisoare un bărbat de 43 de ani din Mogo­şeşti care a fost găsit vinovat de tentativă de omor.

Mihai Gheorghiu şi-a înjunghiat soţia de patru ori, după care a lăsat-o să zacă, în agonie, lângă el, pentru cel puţin trei ore. Scenele violente au avut loc în dimineaţa zilei de luni, 17 decembrie 2018, atunci când Mihai Gheorghiu s-a trezit, la ora 5.00, pentru a pleca la serviciu.

Ieşeanul a observat că din portofelul personal i-ar fi lipsit nişte bani, cerând explicaţii în acest sens soţiei sale. Cei doi au început să se certe, motiv pentru care femeia a încercat să iasă din încăpere.

Nu a apucat deoarece Mihai Gheorghiu a pus mâna pe un cuţit de bucătărie, pe care l-a înfipt de patru ori în spatele soţiei sale, una dintre lovituri atingând ficatul.

„Ţipetele victimei au fost auzite de sora inculpatului, care a intervenit în sprijinul cumnatei sale. Deşi starea de sănătate a victimei se înrăutăţea progresiv şi avea hemoragii puternice, inculpatul a permis surorii sale să solicite ajutor medical în jurul orei 8.00“, a precizat Mihaela Apostol, prim-procu­rorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Femeia de 35 de ani a supravieţuit agresiunii cumplite.

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Comerciant descoperit de polițiștii din Târgu Frumos cu mărfuri expirate oferite spre vânzare

Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au acţionat, pe raza de competenţă, pentru asigurarea ...