Acasă » CULTURAL » Educatie » Bareme la proba la alegere la Bacalaureat 2022, pe edu.ro. Cum se rezolvau subiectele la Geografie, Chimie, Anatomie şi Biologie, Fizica, Informatica, Logică sau Economie

Bareme la proba la alegere la Bacalaureat 2022, pe edu.ro. Cum se rezolvau subiectele la Geografie, Chimie, Anatomie şi Biologie, Fizica, Informatica, Logică sau Economie

La proba la alegere a profilului și a specializării din cadrul examenului național de bacalaureat 2022 (sesiunea iunie – iulie 2022), s-a înregistrat o rată de participare de 97,3%.

Bareme la proba la alegere la Bacalaureat 2022, publicate de Ministerul Educaţiei. Prezenţa a fost de peste 97%. Au absentat 3.275 de de candidați, iar 14 candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Aceștia din urmă nu vor putea participa la următoarele două sesiuni ale examenului. La acestă probă elevii de clasa a XII-a şi a XIII-a au avut de ales între Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, Biologie vegetală și animală, Chimie, Economie, Fizică, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică și argumentare, Psihologie, Sociologie.
Vezi baremele AICI

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Diferențe mari între rural și urban la Evaluarea Națională. „La matematică peste 36% din copiii de la sate au luat sub 5, comparativ cu 14%, la oraș”

156.000 de elevi din toată țara au susținut Evaluarea Națională în acest an și 82%% ...