Acasă » EVENIMENT » Bătrână moartă în curtea spitalului aşteptând o ştampilă. La acelaşi spital, un bătrân cerea în genunchi să fie consultat

Bătrână moartă în curtea spitalului aşteptând o ştampilă. La acelaşi spital, un bătrân cerea în genunchi să fie consultat

Spitalul din Corabia este din nou în centrul atenţiei, după ce o bătrână care aştepta o scrisoare medicală parafată cu o ultimă ştampilă a încetat din viaţă chiar în curtea instituţiei. Cu două săptămâni în urmă, în acelaşi spital o persoană a filmat cu telefonul scene halucinante: un bătrân se ruga în genunchi să fie consultat.

Bătrâna moartă în curtea spitalului din Corabia avea 85 de ani şi venise la spital pentru că avea nevoie de o scrisoare medicală necesară închirierii unui concentrator de oxigen. Cazul bătrânei a fost relatat pe Facebook de nepoata ei, Alexandra Mincis. Aceasta a precizat că rudele au vrut să rezolve singure problema scrisorii medicale, fără să o mai plimbe pe drumuri pe bătrână, însă eliberarea respectivei scrisori medicale nu era posibilă fără prezenţa pacientei.

Bătrână moartă în curtea spitalului din Corabia aşteptând să-i fie ştampilată scrisoarea medicală

Medicul care trebuia să-i elibereze scrisoarea medicală a spus că nu o poate face întrucât bătrâna nu a trecut testul suflării în tub. După spusele nepoatei, scrisoarea medicală a putut fi eliberată în momentul în care rudele femeii i-au oferit medicului „o atenţie”. În aşteptarea scrisorii care mai avea nevoie de o ştampilă, bunica a decedat.

De ce salariu aveți nevoie domnule ,,doctor”, nu toți ne permitem sa va băgăm bani in buzunare. Aveam nevoie de o scrisoare de la doctorul pneumolog (Mihai xx) din Corabia pentru bunica mea de a prelungi contractul unui concentrator de oxigen. Ieri dimineață am mers cu ea la spital în căruț – i-a măsurat saturația de oxigen rezultând 67 din punctul de vedere al doctorului era buna.

Citeste mai multe pe Romaniatv.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Dragobete, 24 februarie – Astăzi se sărbătorește ziua îndrăgostiților în varianta românească

Astăzi se sărbătorește Ziua Îndrăgostiților în varianta ei românească. Sărbătoarea e cunoscută sub denumirea de ...