Acasă » REGIONAL » Moldova » Încasări triplate la cele două piețe agroalimentare din municipiul Pașcani. Viceprimarul Rățoi are explicații bâlbâite

Încasări triplate la cele două piețe agroalimentare din municipiul Pașcani. Viceprimarul Rățoi are explicații bâlbâite

Odată cu instalarea noii conduceri la Primăria Pașcani, încasările spre final de an 2020 comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut au crescut considerabil. Aproape de trei ori au venit bani în bugetul pieței, conform estimărilor celor de la primărie.

„Încasările de la cele două piețe, conform celor primite de la taxatori, arată faptul că în noiembrie 2019 s-a încasat suma de 6.100 lei iar în noiembrie 2020 o sumă de 14.610 lei. Deci sunt încasări crescute. În luna decembrie 2019 a fost încasată o sumă de 6.537 lei iar în decembrie 2020 suma de 17.354 lei la care se adaugă încasările de pe 30 și 31 decembrie înregistrate pe 4 ianuarie deoarece a fost închis la Finanțele Publice Locale. Per total ajungem la peste 20.000 lei. Aproape de trei ori valoarea sumei față de aceeași perioadă a anului trecut”, a declarat Cristian Rățoi într-o conferință de presă.

Întrebat de motivele pentru care au crescut încasările la cele două piețe față de aceeași perioadă a anului trecut, viceprimarul a nuanțat și bâlbâit răspunsul precizând pe final de declarație că nu poate vorbi din lipse de probe. „Este o diferență mare, de la 6.500 lei la 20.000 lei. Nu cunosc exact motivele. Am solicitat seriozitate la actualii încasatori și probabil modul cum discuți cu oamenii, cum te comporți … Am fost și eu prezent prin piețe și am discutat cu cetățenii. Poate asta a dus la creșterea încasărilor. Alte explicații fără nici o probă nu pot spune”, a precizat viceprimarul municipiului Pașcani, Cristian Rățoi. De menționat faptul că fostul șef a celor două piețe agroalimentare pe timpul fostei conduceri PSD a fost Cristian Menegon. Acesta a demisionat la scurt timp după ce s-a instalat actuala conducere pe funcție. Încă din campania electorală pentru alegerile locale cei de la PNL au precizat faptul că vor face schimbări în acest sector dacă vor ajunge la guvernare.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Dragobete, 24 februarie – Astăzi se sărbătorește ziua îndrăgostiților în varianta românească

Astăzi se sărbătorește Ziua Îndrăgostiților în varianta ei românească. Sărbătoarea e cunoscută sub denumirea de ...