Acasă » REGIONAL » Moldova » Bătrânii din Cristești primesc pachete cu alimente din partea Primăriei. Măsuri de protejare împotriva coronavirusului
nomad

Bătrânii din Cristești primesc pachete cu alimente din partea Primăriei. Măsuri de protejare împotriva coronavirusului

Măsuri urgente luate de conducerea Primăriei comunei Cristești în plină perioadă de criză epidemică. Primarul Constantin Bolohan a luat decizia de a împărți circa 200 de pachete cu alimente persoanelor cu vârsta de peste 65 ani. Practic, se încearcă protejarea cetățenilor în etate, fiind și cele mai expuse la virusul Covid19.

„Dragi cetățeni! După cum știți încă de la începutul săptămânii trecute, am făcut comandă la un depozit central de alimente pentru a aduce circa 200 de pachete cu produse alimentare.
Săptămâna aceasta, am început distribuirea pachetelor, în special persoanelor de peste 65 de ani, pentru a nu mai fi nevoite să se deplaseze. Am pornit din satul Homița și vom continua cu satele Herești și Cristești.

Vom depune toate eforturile necesare pentru ajutorarea cetățenilor comunei, în vederea evitării părăsirii domiciliului de către aceștia. După cum deja știți, Guvernul actual îndeamnă administrațiile publice locale să ajute pe cât posibil cetățenii, iar noi acționăm întocmai! Vă rog să stați în case și să evitați deplasările în comună. Nu ezitați să ne contactați telefonic, în cazul în care întâmpinați probleme!”, precizează primarul comunei Cristești, Constantin Bolohan.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Malul lacului Peștișorul, în consolidare. Începe reabilitarea bazinului

Lacul Peștișorul intră în consolidare. Conducerea Primăriei a anunțat faptul că prin Serviciul de Gospodărie ...