Acasă » REGIONAL » Pascani » Bugetul pe anul 2018 a municipiului Pascani, in dezbatere publica. Primaria asteapta sugestii
pmp

Bugetul pe anul 2018 a municipiului Pascani, in dezbatere publica. Primaria asteapta sugestii

 

Bugetul de venituri si cheltuieli a municipiului Pascani pe anul 2018 a fost structurat si afisat pe site-ul Primarei Pascani cat si la sediul administrativ. Cei care doresc sa vina cu sugestii sau sa consulte documentatia o pot face in scris sau electronic.

 

„Aducem la cunostinta pascanenilor ca, in data de 22.01.2018 a fost lansat in dezbatere publica Proiectul Bugetului de venituri si cheltuieli si a Programului de investitii ale Municipiului Pascani pentru anul 2018.

Proiectul de buget a fost afisat si la sediul Primariei Municipiului Pascani cat si pe site-ul www.primariapascani.ro alaturi de expunerea de motive, raportul de specialitate si nota de fundamentare.

In acest sens invitam pascanenii, asociatiile de afaceri, alte asociatii legal constituite sa transmita in scris sau electronic sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ la adresa [email protected] sau la Registratura Primariei”, au precizat cei de la Primarie.

 

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vine noua pandemie?! Virusul mortal care a speriat lumea. Nu are vaccin sau tratament

Autoritățile indiene iau măsuri rapide pentru a preveni răspândirea virusului Nipah după moartea unui băiat ...