Acasă » REGIONAL » Moldova » Burse de performanță pentru elevii pășcăneni cu rezultate bune în învățământ
thomplast

Burse de performanță pentru elevii pășcăneni cu rezultate bune în învățământ

Conducerea Primăriei Pașcani va acorda și în acest an burse de performanță elevilor din municipiu Este vorba despre cei care pe parcursul anului școlar au obținut rezultate mulțumitoare la olimpiade. Festivitatea de premiere va avea loc în data de 01 iunie și va fi oficiată de primarul Dumitru Pantazi.

„Municipiul Pașcani are printre cele mai bune unități de învățământ din județul Iași și chiar din regiune iar acest fapt este demonstrat și prin rezultatele elevilor la olimpiadele școlare, faza națională.

După cum bine știți, pe 1 Iunie va fi organizată festivitatea de premiere pentru acordarea burselor de performanță. În acest sens, cei mai buni elevi din Municipiul Pașcani vor primi premii ca răsplată la munca depusă și rezultatele obținute în acest an școlar. Compartimentul de specialitate din cadrul Primăriei face centralizarea în această perioadă. Felicitări elevilor pentru rezultate, profesorilor pentru dedicare și răbdare, părinților pentru susținere și încredere!”, a precizat edilul șef al pășcănenilor.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

VIDEO | Discursul primarului Dumitru Pantazi pentru cetățeni, de zilele municipiului

În deschiderea oficială a celei de a XI-a ediții a Zilelor Municipiului Pașcani, primarul Dumitru ...