Acasă » REGIONAL » Harlau » Societăți comerciale verificate de polițiștii din Hârlău

Societăți comerciale verificate de polițiștii din Hârlău

Agenții de poliție din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au acţionat, pe raza de competenţă, pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică și combaterea faptelor de comerț ilicit.

Au fost controlate 10 societăți comerciale și au fost verificate 31 de autovehicule și două atelaje hipo, fiind legitimate 74 de persoane. Au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 7.880 lei, dintre care 14 conform O.U.G. nr. 195/2002, 6 conform Legii nr. 61/1991, 1 conform Legii nr. 12/1990 și 1 conform altor acte normative.

Spre exemplu, ieri, a fost depistat un bărbat, de 33 ani, în timp ce conducea autoturismul pe DE 58 Scobinţi, efectuând o depăşire neregulamentară și circulând cu viteza de 97 km/h,în zona de limitare la 50 km/h. De asemenea, acesta a circulat pe sensul opus de mers, încălcând marcajul continu. Conducătorul auto a fost sancţionat contravențional cu amendă în cuantum de 2.900 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 zile.

În aceeași zi, un alt bărbat, de 33 ani, din orașul Hârlău a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 200 lei conform Legii nr. 61/1991, întrucât a fost depistat în timp ce consuma băuturi alcoolice în Piaţa Agroalimentară Hârlău.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

DOC | Propuneri aduse la „Lista de investiții” a bugetului pășcănean de către consilierul local PMP Sorin Olariu. Iată ce proiecte vizează

Au început să fie făcute propuneri pentru „Lista de investiții” pe anul 2021 la Bugetul ...