Acasă » REGIONAL » Harlau » Capcane pentru soferii din orasul Harlau. Sofer surprins cu o viteza mai mare fata de cea legala

Capcane pentru soferii din orasul Harlau. Sofer surprins cu o viteza mai mare fata de cea legala

 

În ziua de 07 ianuarie a.c., în intervalul orar 08:00 – 12:00, poliţiştii Poliţiei oraşului Hîrlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit cu produse de contrabandă, a actelor de cerşetorie şi a încălcării normelor legale de circulaţie a autovehiculelor şi pietonilor, pe drumurile publice.

 

Au fost verificaţi 9 agenţi economici şi controlate  38 de autovehicule. Au fost legitimate 75 de persoane. Poliţiştii au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare 7.035 lei, dintre care 6 conform Legii nr. 61/1991, iar 14 conform O.U.G. nr. 195/2002

 

De exemplu, a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 100 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991, un bărbat, de 36 ani, din comuna Deleni care a fost depistat în timp ce consuma băuturi alcoolice în loc public.

 

Sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 195/2002, a fost si un bărbat, de 30 ani, din comuna Fîntînele, întrucât a fost depistat în timp ce se deplasa pe DJ 282 cu un atelaj hipo fără a avea numere de înregistrare.

 

Un bărbat, de 50 ani, din oraşul Hârlău în timp ce conducea un auto, pe str. N. Iorga din oraşul Hîrlău, a fost surprins de radare ruland cu viteza de 85 km/h. Faţă de acesta s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 870 lei în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 195/2002.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

FOTO | Accident rutier MORTAL în comuna Războieni

Început de săptămână cu o tragedie. Un accident grav a avut loc în această dimineață ...