Acasă » Principal » Permise de conducere retinute in Targu Frumos. Amenzi de peste 14 000 lei aplicate de politisti
pmp

Permise de conducere retinute in Targu Frumos. Amenzi de peste 14 000 lei aplicate de politisti

 

In cursul zilei de ieri, între orele 16:00–21:00, poliţiştii Poliţiei oraşului Tg. Frumos şi Secţiei 7 Poliţie Rurală Tg. Frumos au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea abaterilor comise în trafic de către pietoni, biciclişti sau căruţaşi şi pentru prevenirea şi sancţionarea încălcărilor normelor de convieţuire socială.

 

Au fost vizate de acţiune 4 zone, fiind legitimate 148 de persoane şi controlate 72 de autovehicule. Au fost reţinute 3 permise de conducere.

 

Poliţiştii au aplicat 49 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.668 lei, dintre care 38 conform O.U.G. nr. 195/2002. Astfel au fost sancţionaţi pentru abaterile comise 4 pietoni şi 5 căruţaşi.

 

De exemplu, au fost sancţionaţi contravenţional conform OUG. 195/2002 cu amendă de 290 lei fiecare, doi bărbaţi ambii din comuna Strunga, care în calitate de pietoni au încalcat normele de deplasare pe drumul public.

 

A fost sancţionat contravenţional cu amendă de 100 lei conform Legii 61/1991, un bărbat din comuna Bălţaţi, care aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a refuzat sa se legitimeze la solicitarea poliţiştilor.

 

 

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Elevii care deranjează ora pot fi trimiși în altă sală sub supravegherea altui profesor. Noul regulament din școli și noul Statut al Elevului, puse în dezbatere de Ministerul Educației

Noul regulament de organizare și funcționare a școlilor și noul Statut al Elevului, puse în ...