Acasă » POLITIC » Carmen Dan, în ultima zi la Ministerul de Interne: „Mandatul meu a fost despre oameni”
thomplast

Carmen Dan, în ultima zi la Ministerul de Interne: „Mandatul meu a fost despre oameni”

Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a decorat mai mulți angajați ai MAI în ultima sa zi le minister. Ea a postat mai multe fotografii și un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Ultima mea zi la MAI am petrecut-o așa cum mi-am dorit mereu: alături de oameni! M-am simțit ca într-o familie, sentiment care consider că definește cu adevărat acest minister”, a scris Carmen Dan.

Ea a precizat că astăzi a este Ziua MAI, pe care a sărbătorit-o „alături de polițiști, pompieri, jandarmi, piloți și polițiști de frontieră care s-au remarcat fie prin acte de eroism, fie prin devotamentul și profesionalismul cu care și-au îndeplinit atribuțiile, contribuind la creșterea prestigiului instituției”.

Pentru faptele lor le-am acordat cele mai importante distincții ale MAI: emblema de onoare și placheta de onoare. Și am mai avut grijă să le fie acordat, acolo unde a fost nevoie, chiar din rezerva ministrului, și un spor la salariu. Merită din plin! M-am bucurat că am avut șansa să-i cunosc pe acești oameni minunați la care mă voi gândi mereu cu drag!”, a scris Carmen Dan.

Mandatul meu a fost despre oameni și cred că așa trebuie să înțeleagă orice ministru mandatul pe care îl are la un minister”, a încheiat ministrul demisionar.

Carmen Dan a anunţat luni că demisionează din funcţia de ministru de Interne.

Mi-am depus mandatul. Nu voi cere colegilor mei nimic. Plec cu fruntea sus din fruntea Ministerului de Interne. Înţeleg din cauză că nu mi-am făcut treaba. E o decizie politică”, a spus Carmen Dan.

Sursa www.digi24.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Orban a găsit bani pentru alocații și pensii, după declarația lui Iohannis

Din economie săracă în venituri sustenabile. Premierul Ludovic Orban a declarat luni că pensiile vor creşte ...