Acasă » EVENIMENT » Accident » Cazul femeii care va primi 20.000 de euro de la Dedeman. S-a împiedicat de un cui şi a avut nevoie de luni de îngrijiri

Cazul femeii care va primi 20.000 de euro de la Dedeman. S-a împiedicat de un cui şi a avut nevoie de luni de îngrijiri

Un cui extrem de scump! Un magazin de bricolaj din Cluj va trebui să plătească despăgubiri de zeci de mii de euro unei cliente. Femeia a avut nevoie de luni întregi de tratament, după ce s-a împiedicat de un cui în parcare şi şi-a spart nasul.

Dacă decizia Curții de Apel rămâne definitivă, femeia trebuie să primească daune morale în valoare de 20.000 de euro. În primăvara anului 2019, femeia se afla în parcarea magazinului de bricolaj iar în timp ce se îndrepta căre mașină, s-a împiedicat de un diblu care ar fi trebuit să susțină un stâlpișor.

Femeia a solicitat inițial daune morale de 200.000 de euro.

A căzut la pământ iar în urma loviturii a suferit o fractură de piramidă nazală și și-a luxat umărul, astfel că medicii legiști au stabilit că are nevoie ed 45-50 de zile de îngrijiri medicale dar timp de mai multe luni a făcut și chinetoterapie. Pentru că nu a reușit să ajungă la o înțelegere amiabilă cu reprezentanții magazinului, femeia a deschis un proces în instanță și a solicitat daune morale de 200.000 de euro. În primă instanță, judecătorii i-au acordat daune de 50.000 de euro, dar avocații magazinului au contestat decizia. Zilele trecute, Curtea de apel Cluj a redus aceste daune la 20.000 de euro.

Sursa: Observatornews.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...