Acasă » REGIONAL » Moldova » Ce se acunde în spatele ‘remanierii’ vehiculate în PNL: Jocurile foamei în teritoriu (surse)

Ce se acunde în spatele ‘remanierii’ vehiculate în PNL: Jocurile foamei în teritoriu (surse)

În PNL se discută în ultima perioadă de o remaniere guvernamentală. Negată vehement de premierul Ludovic Orban, remanierea a fost vehiculată public secretarul general al PNL, Robert Sighiartău. În fapt, potrivit surselor din cadrul PNL, nimeni nu doreşte cu adevărat o remaniere, însă liderii din teritoriu încearcă în acest fel să pună presiune pe Guvern.

Potrivit unor surse liberale, Guvernul intenţionează pregăteşte o rectificare bugetară care va fi anunţată săptămâna viitoare. Primarii PNL încearcă să profite de acest moment pentru a obţine mai mulţi bani. Astfel, lideri importanţi ai PNL, susţinuţi din teritoriu, cum sunt Florin Roman sau Robert Sighiartău, vehiculează ideea remanierii ca ameninţare.

Pe de altă parte, liderii PNL din Guvern încearcă să reziste presiunilor din teritoriu, având în vedere că resursele financiare sunt practic inexistente, iar precedeta alocare de trei miliarde către autorităţile locale abia s-a simţit. Între timp, liderii din teritoriu susţin că au dus greul în această perioadă de pandemie şi au avut cheltuieli neprevăzute foarte mari.

Situaţia ar urma să fie tranşată în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL de marţi, 26 mai, precizează sursele liberale. Cititi mai multe pe STIRIPESURSE.RO.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pregătiri de primăvară la spațiile verzi din Pașcani

Lucrările prilejuite acestei perioade la spațiile verzi din municipiu continuă. Spre exemplu, se intervine constant ...