Acasă » EVENIMENT » Justitie » Ce se știe despre cazul Caracal, la 3 săptămâni de la dispariția Alexandrei Măceșanu
thomplast

Ce se știe despre cazul Caracal, la 3 săptămâni de la dispariția Alexandrei Măceșanu

La aproape o lună de la dispariția Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani pe care Gheorghe Dincă spune că a ucis-o, ancheta în cazul Caracal este în plină desfășurare, iar un deznodământ pare a fi, cel puțin pentru moment, departe. Ultima lovitură pentru anchetatori a venit de la INML, care a transmis că, cel puțin pentru moment, nu poate identifica ale cui sunt rămășițele osoase descoperite acum două săptămâni într-o pădure de lângă oraș. Așa că datele despre prima fată dispărută, Luiza Melencu, rămân puține.

La o zi de când polițiștii au descins în fortăreața pe care și-o construise la marginea Caracalului, mecanicul auto Gheorghe Dincă încă zâmbea sfidător când era întrebat despre dispariția adolescentelor de 15 și 18 ani pe care le luase la ocazie.

Asta deși în curtea sa, anchetatorii au găsit cenușă și resturi osoase umane, iar în mașină un cercel recunoscut de mama Alexandrei, eleva cea mică.

După 24 de ore de stat în arest, Gheorghe Dincă avea să mărturisească două crime.

Giorgiana Hosu, procuror-șef adjunct al DIICOT: „Inculpatul a recunoscut că a ucis victima pe 25 iulie, în jurul orei 12:00, la domiciliul său şi ulterior i-a incinerat corpul. Cu privire la cea de-a doua victimă există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni.”

Anchetatorii vor să fie siguri. Aşa că înteţesc căutările în zonă. Nu găsesc însă nicio urmă care să le arate ce s-a întâmplat cu Luiza, adolescenta de clasa a XII-a, dispărută în aprilie. În aceste condiţii, iau în calcul, teoretic, cel puţin, şi varianta că fetele trăiesc. Continuarea pe digi24.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Politistii au noi drepturi. Iată ce trebuie să știți dacă nu vă legitimați

Cresc drepturile agenților de poliție. Avem reguli noi, dar şi amenzi triplate în relaţia dintre ...