Acasă » EVENIMENT » Ce sumă fabuloasă a fost strânsă în timp record la Teledonul ”Români Împreună”
nomad

Ce sumă fabuloasă a fost strânsă în timp record la Teledonul ”Români Împreună”

O sumă  fabuloasă a fost strânsă, în timp record, în cadrul celui mai mare teledon virtual, organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape. Se strâng bani pentru a cumpăra echipamente necesare medicilor, în această perioază de pandemie.Teledonul ”Români Împreună” strânge fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală, fiind diuzat simultan pe cinci canale TV: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3. În timp record s-a ajuns la peste 2.500.000 de euro donați.

Oameni simpli, zeci de vedete și de companii s-au alăturat demersului, donând fiecare după posibilități. Dincolo de vedetele care au făcut donații consistente, evenimentul nu a dus lipsă de momente cu adevărat emoționante.

O femeie și-a donat întreaga pensie pentru a veni în sprijinul medicilor. Și nu e beneficiara unei pesnii speciale, din contra. ”O doamnă din Vrancea a zis că îşi donează toată pensia. Cât credeţi că este? 60 de lei”, a relatat actorul Cosmin Seleși, cel care a preluat apelul femeii, în cadrul teledonului. Sursa; Evz.ro

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Veteran de război sărbătorit de conducerea Primăriei Pașcani

La împlinirea vârstei de o sută de ani, veteranul de război Vasile N Grecu din ...