Acasă » LIFESTYLE » Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unul se află în România

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unul se află în România

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele o atmosferă de basm în marile orașe europene, iar piețele de Crăciun și brazii impunători devin simboluri ale festivităților. Unde ar trebui să mergeți de Crăciun iarna aceasta?

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa

În ultimii ani, Craiova a devenit una dintre destinațiile favorite de Crăciun pentru turiști. Anul acesta este gazda celui mai frumos brad de Crăciun din Europa.

Orașul se transformă într-un adevărat paradis festiv: târguri autentice de Crăciun, ateliere creative pentru copii, plimbări cu căruța, concerte, unul dintre cele mai frumoase patinoare din Europa și sute de mii de luminițe de Crăciun.

Toate acestea fac din Craiova una dintre cele mai trendy destinații de iarnă.

Puține orașe din Europa au depus atât de mult efort pentru a transforma sărbătorile de iarnă într-un moment de pură magie pentru toate vârstele. Craiova devine astfel capitala Crăciunului din România și una dintre cele mai frumoase destinații de Crăciun din Europa.

Londra, regatul magic al Crăciunului

Cu siguranță Londra poate fi numită „regina” Crăciunului. Alături de Strasbourg, Viena și Budapesta, este o destinație de neratat pentru o escapadă de Crăciun. Unii consideră că cel mai frumos brad din Londra este în Trafalgar Square, alții îl preferă pe cel din Covent Garden sau de pe piața Leadenhall. Cel mai bun mod de a afla este să mergeți personal și să vedeți toți cei 15 brazi de Crăciun din Londra. Istoric, bradul din Trafalgar este cel mai înalt din Marea Britanie. Din 1947, acesta a fost oferit orașului Londra de Norvegia. Cea mai incredibilă decorațiune de Crăciun se găsește însă la „The Churchill Arms Pub & Restaurant” din districtul Kensington.

Varșovia și farmecul irezistibil de Crăciun

Nu rezistați tentației de a admira farmecul irezistibil al târgului de Crăciun din Varșovia în decembrie și de a descoperi una dintre cele mai frumoase destinații din Europa. Situat la vest de orașul vechi, Târgul de Crăciun din Varșovia este o încântare pentru iubitorii de tradiții, meșteșuguri și lumini multicolore.

Vizitați Palatul Culturii și Științei, una dintre cele mai înalte clădiri din Europa, sau răsfățați-vă cu una dintre numeroasele activități din Varșovia în timpul șederii.

Zagreb cu magia Crăciunului din copilărie

Târgul Advent Zagreb te readuce la anii din copilărie. De aici îți poți alege jucăria preferată și călătorești parcă în alte timpuri. Luminile calde, o cană de vin fiert sau ciocolată caldă care îți încălzește mâinile, fețe zâmbitoare și colinde grațioase, toate fac parte din magia Crăciunului pe care doar Zagreb o poate oferi.

În ultimii cinci ani, Advent Zagreb a devenit o destinație pentru vizitatori din Croația și din întreaga lume, datorită atmosferei de neegalat, ofertei variate, facilităților și ospitalității localnicilor care folosesc acest timp magic al anului pentru a-și prezenta orașul în toată splendoarea sa.

Nu este surprinzător, așadar, că timp de trei ani consecutivi a fost desemnat cel mai bun târg de Crăciun din Europa.

Citește mai multe pe Capital.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...