Acasă » EVENIMENT » Cele mai mari pensii militare din România. Cine primește peste 7.000 de euro pe lună

Cele mai mari pensii militare din România. Cine primește peste 7.000 de euro pe lună

PENSII 2020. Cea mai mare pensie militară din România depășește 7.000 de euro pe lună. Conform Casei de Pensii Sectoriale a MApN, cea mai mare pensie acordată unui militar este de 35.160 de lei pe lună.

Beneficiarul este un fost magistrat militar. Pensia acestuia ”a fost actualizată/recalculată în raport cu baza de calcul întocmită și comunicată de către Direcția Instanțelor Militare”, scrie gandul.ro.

 Cele mai mari pensii militare din România

Un fost director al unei companii care se află în subordinea Armatei încasează a doua cea mai mare pensie militară din România. Fostul director s-a pensionat cu suma de 27.544 de lei.

Cea mai mare pensie pe care o primește un subofițer al MApN, este de 10.478 de lei. Potrivit Casei de Pensii Sectoriale a MApN, pensiile medii pe care le primesc foștii militari și angajați ai închisorilor sunt de aproximativ 4.700 de lei.

Pensiile românilor vor fi majorate în acest an, în ciuda crizei COVID-19 și a crizei economice globale, a anunțul ministrul Finanțelor.

Întrebat dacă rămâne stabilit faptul că pensiile vor crește cu 10% în acest an, Florin Cîțu a declarat că ”este o propunere pe care o facem noi”.
vezi mai multe pe Antena3.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

VIDEO: Tir încărcat cu fier vechi, răsturnat la Vatra Dornei. Momentul a fost filmat

Un TIR încărcat cu fier vechi s-a răsturnat luni seară în localitatea Vatra Dornei. Accidentul a ...