Acasă » REGIONAL » Harlau » Cersetori din Harlau amendati de politisti. Nici comerciantii nu au scapat de sanctiuni
pmp

Cersetori din Harlau amendati de politisti. Nici comerciantii nu au scapat de sanctiuni

In cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit cu produse de contrabandă, a actelor de cerşetorie şi a încălcării normelor legale de circulație pe drumurile publice.

 

Au fost verificați 15 agenţi economici, 29 de autovehicule, 15 atelaje hipo și legitimate 64 de persoane. De asemenea, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.540 de lei, dintre care 9 conform OUG 195/2002, 2 conform Legii 12/1990, 2 conform Legii 61/1991 și 1 conform altor acte normative. Totodată, au fost reținute 1 permis de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

 

Spre exempu, o femeie de 44 de ani, din orașul Hîrlău, a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 200 de lei întrucât a apelat, în mod repetat, la mila publicului.  

 Un bărbat de 30 de ani, din județul Neamţ, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 500 de lei întrucât a fost depistat efectuând acte de comerţ pe raza oraşului Hîrlău, fără a avea întocmite şi afişate preţurile.

 

 O locuitoare de 47 de ani, din comuna Cepleniţa, a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 580 de lei, fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare și permisul de conducere pentru 30 de zile întrucât a condus un autoturism pe D.E raza, pe raza comunei Scobinți, având defecțiuni grave la mecanismul de direcție și de iluminare, constatate de reprezentanţii R.A.R. Iasi.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...