Acasă » REGIONAL » Pascani » Razie la Pascani. Sofer din Valea Seaca prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice

Razie la Pascani. Sofer din Valea Seaca prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice

La data de 29 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au acționat pentru prevenirea faptelor ilicite pe raza comunelor învecinate municipiului Paşcani.

 

Au fost controlate 40 de autovehicule, legitimate 41 de persoane, verificate 15 mijloace hipo și controlaţi 9 agenți ecomici.

 

De asemenea, au fost aplicate 36 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.105 de lei dintre care 21 conform O.U.G. nr. 195/2002, 10 conform Legii nr. 61/1991, 3 conform Legii nr. 12/1990 și 2 conform H.G. nr. 984/2005.

 

Totodată, a fost constatată o infracțiune de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

 

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Valea Seacă, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.305 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, întrucât a condus un autoturism pe DC 127, pe raza comunei Valea Seacă, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

 

 Un tânăr de 28 de ani, din județul Bacău, a fost sancționat cu amendă  în cuantum de 500 de lei întrucât a fost depistat efectuând acte de comerț fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege.

 

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

FOTO | Accident rutier MORTAL în comuna Războieni

Început de săptămână cu o tragedie. Un accident grav a avut loc în această dimineață ...