Acasă » REGIONAL » Iasi » Componenta comisiei locale de organizare a Zilelor Municipiului Pascani a fost stabilita. Vezi cine va face parte
pmp

Componenta comisiei locale de organizare a Zilelor Municipiului Pascani a fost stabilita. Vezi cine va face parte

In sedinta extraordinara de Consiliu Local Municipal (CLM) de astazi s-a stabilit componenta Comisiei de organizare a manifestarii „Zilele Municipiului Pascani”. Dupa ce s-au acordat avizele de la Comisiile de specialitate, s-a trecut la nominalizari din partea partidelor politice, din componenta CLM. Consilierii PSD au propus ca presedintele Comisiei sa fie Gabriela Nedelcu, viceprimarul municipiului, iar membri din partea PSD sa fie consilierii: Dondas Adriana, Codrin Toma si Ionut Prodan.

Alesii PNL au fost de acord cu propunerea viceprimarului ca presedinte si a propus din partea organizatiei PNL sa faca parte Mihaela Spiridon, Andrei Riznic si pemepistul Sorin Olariu.

Potrivit proiectului de hotarare, membrii Comisiei au ca atributii stabilirea locatiei si a perioadei de organizare a evenimentului cat si intocmirea programului manifestarilor cultural-artistice pe zile, cu precizarea resurselor financiare asigurate in acest scop, urmand a fi inaintat spre aprobarea Consiliului Local Municipal.

Lasa o propunere printr-un comentariu cu artistii nationali care iti doresti sa-i vezi in cadrul evenimentului din acest an. Jurnalistii nostri vor inainta lista catre Comisia de organizare.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...