Acasă » REGIONAL » Pascani » Concurs de dans judetean la Clubul Copiilor si Elevilor din Pascani. Vezi conditiile de participare
pmp

Concurs de dans judetean la Clubul Copiilor si Elevilor din Pascani. Vezi conditiile de participare

C.P. Pe data de 3 iunie va avea loc concursul de dans, judetean, ARMONII DANSANTE, editia a VI-a, coordonat de prof. Stefan Dimitriu. Cei interesati trebuie sa indeplineasca conditiile din regulamentul de mai jos:
1.Conditii generale.
a) Concursul Regional cu participare nationala de Coregrafie “Armonii dansante” se va desfasura in data de 3 iunie 2017, la Pascani, in conformitate cu CAERI 2017, poziţia 1048, si este organizat de Clubul Copiilor Pascani, sub egida ISJ Iasi, in colaborare cu Primaria Municipiului Pascani, Casa Municipala de Cultura “M. Sadoveanu” Pascani si unitatile de invatamant pascanene.
b)Obiective: revigorarea, diversificarea si amplificarea activitatilor cultural-artistice, a educatiei estetice, sporirea valentelor educative coregrafice si a muzicii, asigurarea unui cadru adecvat de intrecere si spectacol specific formatiilor de profil, sensibilizarea, stimularea si promovarea copiilor cu aptitudini coregrafice deosebite, schimb de experienta intre participanti si conducatorii de formatii.
2.Participanti, conditii de participare:
La concursul de coregrafie pot participa cu avizul Inspectoratului Scolar al fiecarui judet si numai pe baza de invitatie, formatii coregrafice de la palatele, cluburile copiilor si scoli, la categoriile de varsta:
clasele I-IV
clasele V-VIII
clasele IX-XII,
fiecare categorie participanta cu cate un dans.
Delegatia participanta va fi formata din 1-20 copii (solist sau grup) si profesorul coordonator, formatia putand fi alcatuita din perechi, numai fete, sau numai baieti.
Fiecare formatie trebuie sa prezinte in concurs maxim un dans, timpul maxim afectat fiind de 3-5 minute.
Jurizarea se va face dupa urmatoarele genuri coregrafice :
-dans modern ;
-dans de caracter ;
-dans clasic ;
-dans tematic ;
-fantezie coregrafica ;
-gimnastica ritmica si artistica ;
-alte genuri coregrafice ;
Fiecare unitate de invatamant participanta, poate intra in concurs cu doua categorii de varste diferite, fiecare evoluand la cate un gen coregrafic.
Piesele muzicale vor fi inregistrate pe doua CD-uri (un CD format TRACK si un CD format MP3).
Clasamentul se va face pe categorii de varsta si genuri coregrafice prezentate.
3.Formatiile participante vor trebui sa confirme in scris sau e-mail pe adresa Vasile Alecsandri Nr. 12 Pascani, Jud. Iasi, cod postal 705200 sau [email protected] pana la data de 27 mai 2017.
Sedinta tehnica va avea loc in dimineata concursului incepand cu ora 9:00.
Fiecare delegat va prezenta trei tabele nominale in original, continand membrii formatiei, cadrul didactic, semnate de participanti si avizate de ISJ si unitatea scolara reprezentata, precum si invitatia anexata, completata si semnata.
Concursul se va desfasura sambătă, 3 iunie 2017, ora 9:30, la Clubul Copiilor Pascani.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...