Acasă » REGIONAL » Moldova » Permise retinute de politisti in urma unei actiuni a politistilor rutieri
pmp

Permise retinute de politisti in urma unei actiuni a politistilor rutieri

Ieri, polițiștii rutieri au acţionat în vederea combaterii accidentelor rutiere, generate de neacordarea priorității de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii și nerespectarea regimului legal de viteză. Au fost aplicate 136 de sancțiuni contravenționale în valoare de 43.890 de lei, dintre care 25 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 10 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii, 25 pentru nefolosirea centurii de siguranță pe timpul deplasării cu autoturismul și 76 pentru alte abateri.

Deasemenea, au fost reținute 10 permise de conducere, 5 certificate și 4 plăcuţe cu numere de înmatriculare. Spre exemplu, o femeie de 41 de ani, din județul Vaslui, a fost sancţionată cu amendă în cuantum de 580 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 30 zile, întrucât a condus un autoturism pe strada Gării, din municipiul Iași, iar la o trecere pentru pietoni nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar în traversarea străzii.

De asemenea, un bărbat de 40 ani, din județul Bacău, a fost sancţionat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, întrucât a condus un auto pe DE 583, cu viteza de 142 km/h pe un sector de drum unde limita legală de viteză la 100 km/h.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Circa 3000 mp de spații verzi au fost reabilitate săptămâna trecută la Pașcani

Viceprimarul Cristian Rățoi anunță că săptămâna trecută a fost o săptămână de foc pentru angajații ...