Acasă » REGIONAL » Moldova » Concurs online de 1 iunie pentru copii din Pașcani
nomad

Concurs online de 1 iunie pentru copii din Pașcani

Comunicat. „Copilăria într-un desen” este tema concursului dedicat copiilor din Municipiul Pașcani. Premiile pregătire sunt tablete și dulciuri. Câștigătorii vor fi aleși în urma unei tombole. Dat fiind condițiile în starea de alertă în care se află România, evenimentul va avea loc on-line.

 Dragi copii, Primăria Municipiului Pașcani în parteneriat cu Biblioteca Municipală “Leonard Gavriliu” Pașcani vă invită la concursul on-line de desene. Tot ce trebuie să faceți este să atașați desenul cu tema propusă până la data de 7 iunie, la comentarii, în cadrul evenimentului de pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/events/554462401795654/permalink/554462815128946/ De asemenea, nu uitați să treceți datele de identificare pe desen – nume, clasa în care sunteți și școala unde învățați. Fiecare copil se poate înscrie la concurs cu un singur desen.

Tombola va avea loc pe data de 9 iunie 2020, începând cu ora 12:00, transmisă în direct pe pagina de Facebook Primăria Pașcani. Premiul cel mare va fi câte unul pentru fiecare categorie de concurs, o tabletă.  Ridicarea premiului va avea loc în perioada 15 – 19  iunie a.c., între orele 09:00 – 13:00 de la noul sediu al Bibliotecii Municipale, prin prezentarea desenului în original.

Categoriile concursului sunt:

  • preșcolari și clasa pregătitoare;
  • Clasale I – a II-a;
  • Clasele a III-a – a IV-a;
  • Clasele a V-a – a VI-a;
  • Clasele a VII-a – a VIII-a.

Vă dorim mult succes și așteptăm desenele voastre!

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Bărbat dispărut de la domiciliu, găsit în Constanța

În urma activităţilor investigative şi de căutare efectuate cu celeritate de poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi, ...