Acasă » REGIONAL » Pascani » Consilierii PNL au vrut sa faca „curat” in conducerea societatii de salubritate din Pascani. Sorin Olariu a facut o propunere interesanta. Ursu, viitor director?!
pmp

Consilierii PNL au vrut sa faca „curat” in conducerea societatii de salubritate din Pascani. Sorin Olariu a facut o propunere interesanta. Ursu, viitor director?!

Cele doua proiecte initiate de consilierii PNL, primul cu privire la revocarea membrilor Consiliului de Administratie (CA) de la SC CLP Eco Salubritate SA Pascani iar cel de-al doilea de numirea a unui alt Consiliu provizoriu, nu au trecut de votul majoritatii. Practic, cei de la PSD si PMP s-au opus. Liderul de grup PNL, Claudiu Bodoasca a precizat faptul ca prin cele doua proiecte s-a incercat sa se salveze societatea de salubritate. „Proiectele s-au nascut din necesitatea de a salva CLP Eco Salubritate. Vinovat de situatia financiara dezastruoasa in care se afla nu este numai Eduard Dumea, fostul director. El nu a facut decat sa execute niste ordine venite de la membrii Consiliului de Administratie de acolo. Vinovati sunt toti si de aceea trebuie demis si membrii CA. Nu mai au ce cauta acolo. Plecarea lui Dumea nu rezolva cu nimic situatia”, a precizat Mihai Bodoasca, ales din partea PNL.

Consilierul PMP, Sorin Olariu a venit cu propunerea ca doua servicii publice aflate in subordinea administratiei locale sa fuzioneze. „Stim cu totii ca serviciul de salubritate din Pascani nu mai are mult viitor. Activitatea va fi preluata in curand de un alt operator in urma licitatiei ce va avea loc. Tot discutam despre acest serviciu si ne contrazicem fara sa rezolvam nimic. De ce nu se face o fuziune intre RAGCL Pascani si salubritate. Eu cred ca cei de la regie pot stapani aceasta activitate, nu ar fi probleme”, a precizat Sorin Olariu, consilier PMP.

Dupa ce s-au purtat discutii, consilierii PSD – PMP s-au opus proiectului initiat si votat de alesii PNL. Potrivit unor informatii de ultima ora, primarul Dumitru Pantazi i-a propus dupa sedinta consilierului local PSD Leonard Ursu sa preia conducerea societatii de salubritate. Astfel ca in perioada urmatoare functia lui Eduard Dumea va fi preluata de un alt social democrat. De precizat faptul ca Ursu nu a putut fi contactat telefonic pentru a comenta situatia respectiva.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Elevii care deranjează ora pot fi trimiși în altă sală sub supravegherea altui profesor. Noul regulament din școli și noul Statut al Elevului, puse în dezbatere de Ministerul Educației

Noul regulament de organizare și funcționare a școlilor și noul Statut al Elevului, puse în ...