Acasă » REGIONAL » Pascani » Consilierii PNL nu vor vota ordinea de zi pe intregul mandat. Vezi ce motiv invoca
pmp

Consilierii PNL nu vor vota ordinea de zi pe intregul mandat. Vezi ce motiv invoca

Ședința ordinara de Consiliu Local Municipal de astăzi a început cu o serie nemulțumiri din partea consilierilor PNL. Edilii din opoziție sunt supărați pe cei de la conducerea Primariei de faptul ca nu le sunt introduse pe ordinea de zi o serie de proiecte inițiate de liberali. „Nici astăzi nu exista pe ordinea de zi vreun proiect de hotărâre inițiat de către consilierii PNL. Ca urmare noi vom continua sa ne abținem la votarea ordinei de zi. Avem un proiect ce vizează serviciul de salubritate, un proiect cu un regulament pentru animalele de companie plus cel cu schema minimis. De luni de zile așteptăm să fie discutate”, a precizat consilierul PNL Claudiu Bodoasca.

Secretara Primariei, Irina Jitaru a precizat faptul ca proiectele nu se afla pe ordinea de zi pentru ca sunt incomplete.

„Ne-am propus ca tot mandatul sa luptam pentru proiectele noastre, proiecte care le-am promis pascanenilor în campania electorala, și așa vom face. Dacă nu se vor pune proiectele inițiate de noi în discuție,  nu cerem neapărat sa le votați, atunci pe întregul mandat ne vom opune la vot”, a precizat în plen Marius Pintilie.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...