Acasă » REGIONAL » Pascani » Tanara din Motca, amendata de politisti in orasul Harlau

Tanara din Motca, amendata de politisti in orasul Harlau

La data de 29 august a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a actelor de cerşetorie şi a încălcării normelor legale de circulaţie de către conducătorii auto și pietoni. Au fost verificați 22 de agenţi economici, 27 de autovehicule, 5 atelaje hipo și legitimate 122 de persoane.

 De asemenea, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.375 de lei, dintre care 6 conform Legii nr. 61/1991, 5 conform Legii nr. 12/1990, 6 conform nr. O.U.G. nr. 195/2002 și 2 conform altor acte normative. Totodata, au fost confiscate bunuri în valoare de 2.000 de lei. Spre exemplu, o tânără de 29 de ani, din comuna Moțca a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 1.500 de lei, întrucât comercializa pe o stradă, din orașul Hîrlău, produse din material textil fără a îndeplini condiţiile stabilite prin lege. Produsele au fost ridicate în vederea confiscării.

 Un bărbat de 42 de ani, din comuna Belcești, a fost sancţionat contravențional cu amendă în cuantum de 500 de lei, întrucât pe fondul consumului de alcool a adresat în public injurii şi cuvinte jignitoare unui alt bărbat.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Hidroelectrica va finaliza ,,Amenajarea Hidroenergetică Pașcani’’ până la jumătatea anului 2026

Cu ocazia vizitei Ministrului Energiei, Sebastian Burduja, la obiectivul de investiții ,,Acumularea Hidroenergetică  Pașcani”, vă ...