Acasă » REGIONAL » Moldova » Consilierul Local PMP Sorin Olariu propune modificări la Lista de investiții
thomplast
Sorin Olariu - www.jurnalulregional.ro

Consilierul Local PMP Sorin Olariu propune modificări la Lista de investiții

Noi amendamente aduse la Lista de investiții din cadrul Bugetului de Venituri și Cheltuieli al Primăriei Pașcani pe anul 2019. Consilierul local PMP, Sorin Olariu a propus să se aloce bani în vederea realizării documentațiilor necesare pentru: reabilitarea prin modernizare a trotuarului de pe strada Dragoș Vodă – sensul de mers semafoare – școala nr. 2, și tronsonul aceleași străzi până la ieșire spre comuna Valea Seacă.

De asemenea, Sorin Olariu propune celor de la primărie să prindă fonduri pentru realizarea Studiului de Fezabilitate (SF) pentru modernizarea străzii Grigore Ureche, parcare supraterană la Piața Deal și modernizarea acesteia, amenajarea unui sens giratoriu în intersecția unde de obicei au loc cele mai multe accidente rutiere – strada Moldovei cu parcarea din Kaufland, SF modernizare strada Amurgului și realizarea a două grupuri sanitare publice (unul pentru zona Deal și celălalt zona Vale).

Totodată, s-a mai propus să se achiziționeze cel puțin opt cișmele care să fie amplasate pe raza orașului și să fie amenajate două benzi pe urcare a pantei str. Grădiniței. Urmează să se stabilească daca propunerile respective vor fi prinse sau nu în Bugetul pe anul 2019. În cursul zilei de joi va avea loc ședința ordinară de Consiliu Local unde se va aproba atât Lista de investiții din Pașcani cât și Bugetul pe anul în curs.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Costel Iosub Tatarusi - Jurnalul Regional

DOC | „Primăria mobilă” la Tătăruși. Funcționarii publici vin în sprijinul cetățenilor pentru colectarea taxelor și impozitelor. Bonificație de 10% pentru contribuabili

Conducerea Primăriei comunei Tătăruși a inițiat o procedură care vine în sprijinul cetățenilor ce doresc ...