Acasă » REGIONAL » Pascani » Consiliul de Administratie de la PSA, cu demisii pe masa. ULTIMATUM cu privire la delegarea unui obiect de activitate
pmp

Consiliul de Administratie de la PSA, cu demisii pe masa. ULTIMATUM cu privire la delegarea unui obiect de activitate

HAOS in administratia pascaneana. Membrii Consiliului de Administratie (CA) de la PSA si-au inaintat demisia incepand cu data de 01 iulie a.c., daca nu se ia o decizie ferma privind delegarea unui obiect de activitate. De doi ani de zile conducerea Primariei Pascani promite o fuziune a serviciului de salubritate cat si cel de transport din cadrul RAGCL cu Prest Serv Apa (PSA) cat si darea in administrare a cimitirului, a strandului sau a parcarilor din oras. Dupa cum ne declara primarul Dumitru Pantazi in urma cu cateva luni, se incearca infiintarea unei societati cu activitati de genul cum era pe vremuri IGO. In acest mod s-ar reduce cheltuielile pe partea de functii. Nu ar mai exista atatia directori, contabili si altele. La teorie cei din Primarie sunt ASI, insa cand vine vorba de pus in practica sunt repetenti. Derapajele si taraganelile administrative i-au determinat pe membrii CA sa ia o decizie ferma: demisia. „Domnul Sorin Nacuta, membru in Consiliul de Administratie de la Prest Serv Apa si-a inaintat demisia. Ceilalti membri vor proceda la fel incepand cu data de 1 iulie, daca membrii Consiliului Local nu vor lua o decizie privind delegarea unui serviciu de activitate. Nu putem continua in acest mod. Nu avem un buget votat, nu avem nici un serviciu in administrare de care sa ne ocupam. Am reusit si am recuperat din datorii si mai avem si pe rol dosare. Eu am vrut sa demisionez demult dar s-a tot promis ca se va intra intr-o reorganizare si lucrurile vor sta altfel. Nu stiu unde este blocajul. Domnul primar a zis ca in perioada urmatoare va delega un serviciu insa, din cate am inteles, se lucreaza destul de greu la documentatii. Mai multe nu stiu sa va zic. Daca pana in iulie nu se va lua o decizie sa stim ce se intampla cu acest serviciu, se va demisiona iar toate datoriile vor cadea in sarcina bugetului Primariei pentru ca este unic actionar”, a declarat directorul general Prest Serv Apa Pascani, Aristotel Katzighera (FOTO).

Dupa cum decurg lucrurile in activitatea Primariei Pascani, cel mai probabil SC Prest Serv Apa Pascani va intra in faliment.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...