Acasă » REGIONAL » Pascani » Consiliul Judetean a alocat fonduri pentru arieratele primariilor din judet. Iata ce sume s-au repartizat in zona
pmp

Consiliul Judetean a alocat fonduri pentru arieratele primariilor din judet. Iata ce sume s-au repartizat in zona

 

Recent, Consiliul Judetean a alocat o suma de circa 5 000 000 pentru cele 98 primarii de comune si orase din judet. Acesti bani reprezinta cotele defalcate din TVA iar destinatia acestora este pentru plata arieratelor.

 

Pentru municipiul Pascani, alesii judeteni au alocat o suma de 97.000 lei in timp ce orasul  Targul Frumos va primi 34 000 lei. Mai multi bani vor intra in conturile Primariei Podu Iloaiei. Pentru plata datoriilor s-a aprobat alocarea sumei de 42.000 lei iar in urma rectificarii facute se va repartiza catre Primaria Harlau suma de 37.000 lei.

 

Modul cum s-a facut repartizarea sumelor la Primarii a iscat o serie de discutii contradictorii printre consilierii judeteni. Nemultumiti de acest lucru sunt si unii sefi de Primarii din zona. Asta deoarece sunt comune din judet care au primit mai multi bani decat orasele. In ciuda discutiilor aprinse, sumele au trecut de votul majoritatii asa cum au fost creionate initial, fara a fi luate in considerare alte propuneri.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...