STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » Locuitorii de pe 13 strazi din Pascani au ramas fara apa. ApaVital a sistat furnizarea pana la ora 15.00
pmp

Locuitorii de pe 13 strazi din Pascani au ramas fara apa. ApaVital a sistat furnizarea pana la ora 15.00

 

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzile din municipiul Pașcani. Acest lucru s-a intamplat datorita faptului ca este necesar sa se înlocuiasca două vane de 100 mm diametru pe strada Cuza Vodă și a unei vane de 100 mm diametru pe strada 22 Decembrie din muncipiul Pașcani.

 

„Miercuri 15 noiembrie 2017, în intervalul orar estimat 08.00 – 15.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din străzile Gării, Ceferiștilor, Fântânele, 1 Decembrie 1918, Amurgului, Izvoarelor, 22 Decembrie, Mihai Eminescu, Victoriei, Cuza Vodă, Republicii, Brateș și Veronica Micle din municipiul Pașcani.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969″, au precizat cei de la ApaVital Iasi.

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...