Acasă » REGIONAL » Moldova » Controale ample la Pașcani cu amenzi de peste 11.000 lei. Gestionar din Lespezi surprins cu nereguli
thomplast

Controale ample la Pașcani cu amenzi de peste 11.000 lei. Gestionar din Lespezi surprins cu nereguli

În noaptea de 22 spre 23 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani și Secției nr.6 Poliție Rurală Pașcani au acționat, pe raza de competență, pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.

Au fost controlate 22 de autovehicule și au fost verificate 5 societăți comerciale. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 11.200 de lei, dintre care 19 conform O.U.G. nr. 195/2002, 5 conform Legii nr. 61/1991 și 3 conform altor acte normative.

Spre exemplu, un tânăr, de 27 de ani, gestionar la o societate comercială, din comuna Lespezi, a fost sancţionat contravențional, cu amendă, întrucât a efectuat acte de comerţ, fără a evidenţia sumele de bani încasate în casa de marcat. Totodată, au fost ridicați în vederea confiscării 75 de lei.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Furnizarea apei, întreruptă în localitățile Boldești, Blăgești, Hărmăneștii Vechi, Hărmăneștii Noi

Din cauza lipsei de tensiune la Stația de pompare Boldești, ApaVital se află în neplăcuta ...