Acasă » REGIONAL » Moldova » Controale la Pașcani cu amenzi de peste 5000 lei
nomad

Controale la Pașcani cu amenzi de peste 5000 lei

Zilele trecute, polițiștii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au acționat, pe raza de competență, pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor,  combaterea faptelor antisociale și prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 40 de persoane și au fost controlate 11 autovehicule și 9 mijloace hipo. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 5.295 de lei, dintre care 9 conform Legii nr. 61/1991, 8 conform O.U.G. nr. 195/2002 și 3 conform altor acte normative.

De asemenea, a fost reținut un permis de  conducere și au fost retrase un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numărul de înmatriculare. Spre exemplu, un bărbat, de 54 de ani, din comuna Moțca a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, deoarece i-a adresat fratelui său injurii și cuvinte vulgare.

Un alt tânăr, de 25 ani, din comuna Lespezi a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, deoarece i-a adresat fratelui său injurii și cuvinte vulgare.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Malul lacului Peștișorul, în consolidare. Începe reabilitarea bazinului

Lacul Peștișorul intră în consolidare. Conducerea Primăriei a anunțat faptul că prin Serviciul de Gospodărie ...