STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Moldova » Cresc cazurile de îmbolnăviri Covid-19 la Pașcani. Primarul îndeamnă cetățenii să se vaccineze

Cresc cazurile de îmbolnăviri Covid-19 la Pașcani. Primarul îndeamnă cetățenii să se vaccineze

Numărul cazurile de îmbolnăviri cu Covid-19 sunt în creștere la Pașcani. În conferința de presă susținută astăzi la Primăria Pașcani, edilul șef a îndemnat pășcănenii să se vaccineze pentru a nu exista din nou restricții în ceea ce privește viața socială.

„Reiau apelurile către populație să se vaccineze. Există o creștere a gradului de îmbolnăviri și este important să ne vaccinăm. Este important să avem o viață economică și socială normală la Pașcani, fără restricții, un an școlar la care copii să participe fără restricții. Rugămintea mea pentru cetățeni este să se vaccineze. Vaccinul nu oferă o garanție dar este un ajutor în privința acestei boli”, a declarat primarul Marius Pintilie.

Centrul de vaccinare va fi mutat la parterul noii primării. Asta deoarece sala de sport va fi redată elevilor odată cu începerea noului an școlar. „Mâine se mută logistica la Primăria Pașcani, la parter. Tot mâine se fac probe STS și dacă nu vor fi probleme de luni va fi deschis pentru vaccinare”, a mai spus primarul Marius Pintilie.

municipiu, oraș, edil șef,

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

ASF: Fondurile de pensii private obligatorii sunt în creştere

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 86,261 miliarde de lei, la ...