Acasă » REGIONAL » Moldova » Cristian Rățoi mulțumește electoratului pentru încrederea acordată și felicită noua conducere

Cristian Rățoi mulțumește electoratului pentru încrederea acordată și felicită noua conducere

Candidatul PRO România pentru Primăria Pașcani a transmis un mesaj în urma rezultatelor obținute la Alegerile locale. Acesta a mulțumit celor care au avut încredere în proiectul său și l-au votat. De asemenea, Cristian Rățoi a felicitat noua conducere a municipiului cât și pe contracandidații lui.
„Pășcănenii au votat. Acestea au fost alegerile locale, cu bune și rele, cu reușite și eșecuri. Electoratul a hotărât cine va fi noul primar și noua componență a Consiliului Local. Felicitări învingătorilor și onoare celor învinși.
Mulțumesc locuitorilor, care au ieșit la vot, care au avut încredere în PRO România și ne-au votat. Mulțumesc familiei PRO România, echipei de consilieri și staff-ului de campanie. Poate nu toți suntem mulțumiți cu rezultatele obținute, dar să nu-l mâniem pe Dumnezeu. Pentru o experiență de doar un an și nouă luni în politică am obținut rezultate bune. Este adevărat că se putea mai bine, dar noi suntem PRO România, PRO Pașcani, PRO Oameni și o vom dovedi”, a precizat Cristian Rățoi, liderul PRO România Pașcani.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vladimir Putin, declarație surprinzătoare: SUA şi Rusia nu mai decid asupra problemelor lumii

Vremurile în care SUA şi Rusia decideau asupra celor mai importante problemele ale lumii au ...