Acasă » REGIONAL » Moldova » Mesajul primarului Dumitru Pantazi după pierderea alegerilor locale. „Vă mulțumesc pentru fiecare vot de încredere pe care mi l-ați acordat”

Mesajul primarului Dumitru Pantazi după pierderea alegerilor locale. „Vă mulțumesc pentru fiecare vot de încredere pe care mi l-ați acordat”

Primarul Dumitru Pantazi a postat pe FACEBOOK un mesaj după pierderea alegerilor locale. Edilul șef a mulțumit cetățenilor pentru încrederea acordată până în prezent și a spus că își dorește ca municipiul Pașcani să aibă continuitate pe proiecte de dezvoltare. De asemenea, Pantazi a lăsat să se înțeleagă faptul că nu va renunța la viața publică. Cel mai probabil acesta va candida din partea PSD pentru funcția de parlamentar la alegerile din decembrie.
„Vă mulțumesc tuturor pentru onoarea pe care mi-ați acordat-o de a fi primarul orașului nostru precum și pentru buna colaborare pe care am avut-o cu fiecare dintre dumneavoastră în acest mandat.
Au fost 8 ani în care m-am aflat la conducerea orașului, în calitate de primar și având alături o echipă de profesioniști am reușit să derulez numeroase proiecte, unele finalizate dar și multe dintre ele ce se află acum în implementare pe diferite domenii.
S-a încheiat o etapă din viața mea în care m-am străduit să fac tot ce a fost posibil pentru dezvoltarea orașului și pentru bunăstarea fiecărui pășcănean. A fost o adevărată plăcere să cunosc foarte mulți oameni frumoși ai comunitații noastre și să colaborăm.
Îmi doresc ca orașul Pașcani să continue parcursul bun din ultimii ani și să se dezvolte mai ales prin implementarea proiectelor europene câștigate. Eu voi rămâne același om pe care l-ați cunoscut, deschis pentru dialog și implicat în viața comunității noastre.
Cu respect, Dumitru Pantazi!”

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vladimir Putin, declarație surprinzătoare: SUA şi Rusia nu mai decid asupra problemelor lumii

Vremurile în care SUA şi Rusia decideau asupra celor mai importante problemele ale lumii au ...