STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » LIFESTYLE » Cum a încercat Oana Zăvoranu să scape de dosarul de șantaj. Vedeta de telenovele, prezentă la primul termen de judecată
pmp

Cum a încercat Oana Zăvoranu să scape de dosarul de șantaj. Vedeta de telenovele, prezentă la primul termen de judecată

Oana Zăvoranu a încercat să scape de dosarul de șantaj la adresa medicului Ioan Bogdan Furtună, managerul Spitalului Clinic Colțea, invocând lipsa de competență a procurorilor DNA în instrumentarea cauzei, insuficienta descriere a faptei și nelegalitatea interceptărilor ambientale. Actrița de telenovele n-a reușit să-l convigă pe judecătorul de cameră preliminară să restituie dosarul la parchet, așa că a fost nevoită să se prezinte luni, 22 mai, la primul termen al procesului pe fond.

Oana Zăvoranu a venit la Curtea de Apel București îmbrăcată într-un halat kaki, cu o pereche de ochelari de soare supradimensionați, fiind însoțită de partenerul ei, care-i completa apariția: el – cu gleznele la vedere, ea – cu cizme până la genunchi.

Amândoi s-au așezat în ultima bancă a sălii Secției a II-a Penală, undea au așteptat aproape două ore la până s-a terminat procesul în care se judecă „faptele de arme” de la Revoluție ale fostului deputat PSD Cătălin Rădulescu „Mitralieră”, acuzat de fals în declarații.

Oana Zăvoranu a mai făcut obiectul unui proces de șantaj acum 10 ani, dar ca victimă a vrăjitoarelor Melissa (Rada Mincă) și Vanessa (Roxana Lider), care o păcăliseră să le dea un autoturism SUV și un apartament ca să o scape de „blesteme”.

Primul termen al procesului de șantaj în care este inculpată Oana Zăvoranu a fost scurt: instanța a constatat în 5 minute că vedeta nu are avocat și a amânat cauza pe 19 iunie.

Ziare.com a consultat motivarea hotărârii din data de 20.12.2022, atunci când judecătorul de cameră preliminară a validat legalitatea rechizitoriului și a dispus începerea judecății.

 

Ce au reținut procurorii în rechizitoriul Oanei Zăvoranu

Din docuemntul citat rezultă că Oana Zăvoranu și avocatul Ionuț Silviu Călin l-au „strâns cu ușa” pe medicul Ioan Bogdan Furtună să semneze pentru o datorie de 800.000 de euro pe care nu o avea, amenințându-l cu dezvăluirea unor presupuse detalii compromițătoare pentru persoana vătămată:

 

  • „S-a reținut ca situație de fapt că, în calitatea sa de acționar majoritar al S.C. One Life S.R.L., inculpata Zăvoranu Ioana în perioada 08.04.2021- 23.04.2021, în contextul negocierii privind încheierea unui contract de tranzacție cu persoana vătămată pentru acoperirea unui pretins prejudiciu cauzat de persoana vătămată în cuantum de 800.000 euro societății One Life SRL pe perioada în care aceasta a fost administratorul societății, având sprijinul inculpatului Călin Ionuț Silviu (avocat al inculpatei) pe care l-a mandatat să negocieze încheierea tranzacției menționate mai sus, a constrâns persoana vătămată Furtună Ioan Bogdan prin exercitarea de presiuni psihice, ce au constat în conținutul postărilor acesteia de pe rețeaua de socializare Facebook din datele de 20.04.2021 și 21.04.2021, precum și în intervenția televizată din cadrul emisiunii Ediție specială a postului de televiziune Romania TV din data de 23.04.2021, în care se arată aspecte denigratoare referitoare la persoana vătămată privitor la săvârșirea unor fapte de natură penală de către aceasta, acte ce au fost exercitate în scopul obținerii pentru sine a unui folos material în mod injust în cuantum de 240.000 euro.
  • Activitarea infracțională a inculpatului Călin Ionuț Silviu a constat în aceea că a constrâns persoana vătămată Furtună Ioan Bogdan, prin exercitarea de presiuni psihice care au constat în faptul că, sub pretextul unui posibil prejudiciu cauzat de persoana vătămată Furtună Ioan Bogdan, pe perioada în care aceasta a fost administratorul One Life S.R.L, firmă în care inculpata Zăvoranu Ioana deține calitatea de acționar majoritar, va fi formulată plângere penală împotriva persoanei vătămate care va avea ca rezultat sigur condamnarea persoanei vătămate și suspendarea dreptului la liberă practică, precum și că vor fi date în vileag în mass media aspecte denigratoare pentru persoana vătămată de natură să îi compromită acesteia imaginea, dar și aptitudinea de a fi aleasă într-o funcție publică”, se arată în documentul citat.

Continuarea pe Ziare.com Cum a încercat Oana Zăvoranu să scape de dosarul de șantaj. Vedeta de telenovele, prezentă la primul termen de judecată FOTO

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...