Acasă » LIFESTYLE » Vedete » Cum arată Lavinia Pîrva cu doar o lună înainte să nască
nomad

Cum arată Lavinia Pîrva cu doar o lună înainte să nască

Aflată pe ultima sută de metri cu sarcina, soția celebrului artist Ștefan Bănică Junior nu renunță la condus. Lavinia Pîrva a fost surprinsă la volan în timpul unei ieșiri în oraș cu mama sa.

Ștefan Bănică este însurat cu cântăreața Lavinia Pîrva, cei doi urmând să devină părinți.  Lavinia Pîrva, în vârstă de 34 de ani, urmează să aducă pe lume un băiețel la începutul lunii iunie. Chiar dacă a luat în jur de 20 kilograme în greutate în timpul sarcinii, artista este încă foarte activă. Continuă să conducă chiar și în stadiul în care se află cu sarcina.

Marți dimineață, Lavinia Pîrva a fost surprinsă în zona Timpuri Noi din Capitală, la apartamentul în care a locuit înainte să formeze un cuplu cu Ștefan Bănică Junior. Artista s-a întâlnit cu mama sa. Cele două s-au urcat în mașina Laviniei Pîrva, acesta fiind cea care a condus, și au mers în oraș, conform click.ro.

Ștefan Bănică Junior este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din industria muzicală din România. În plan personal, acesta a fost căsătorit de două ori, cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Artistul are doi copii, Radu și Violeta.

Sursa www.libertatea.ro

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

AUDIO | Andreea Antonescu s-a îmbătat cu iubitul ei la Iași și a sunat la 112

Ea a sunat la 112 şi a spus că e sechestrată într-un apartament dintr-un complex ...