STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Moldova » Curți inundate în comuna Todirești. Dep. Sorin Năcuță și primarul Ovidiu Droancă caută soluții

Curți inundate în comuna Todirești. Dep. Sorin Năcuță și primarul Ovidiu Droancă caută soluții

La Biroul Parlamentar din municipiul Pașcani, în cadrul audiențelor, am primit sesizări din partea unor cetățeni din comuna Todirești, că pe anumite porțiuni, drumul județean 208F Blăgești – Cotnari are întreruperi ale șanțului de drenaj, iar în situații de ploi abundente, apele inundă casele și curțile oamenilor. Există și o situație ciudată, unde un pod ce traversează drumul județean deversează în curtea unui cetățean.
Un exemplu de lucrare ,,pe repede înainte” din campania electorală a d-lui Marcel Popa, fostul președinte al Consiliului Județean.
Am făcut astăzi o deplasare în comună, unde împreună cu primarul, Ovidiu Droancă, cu Sorin Afloarei, vicepreședintele Consiliului Județean și Ciprian Ciucan, directorul DJADP Iași, am încercat să găsim soluții pentru aceste probleme.
Apreciez promptitudinea reprezentanților Consiliului Județean și a DJADP Iași, dar și implicarea d-lui primar al comunei Todirești, Ovidiu Droancă și sper ca în cel mai scurt timp, problemele sesizate de cetățeni să fie rezolvate.
Deputat PNL Sorin Năcuță

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

ASF: Fondurile de pensii private obligatorii sunt în creştere

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 86,261 miliarde de lei, la ...