Acasă » REGIONAL » Pascani » CUTREMURATOR. A incercat sa-si ajute fiul vitreg si a fost izbit cu capul de ciment pana ce a decedat

CUTREMURATOR. A incercat sa-si ajute fiul vitreg si a fost izbit cu capul de ciment pana ce a decedat

Scene desprinse parca dintr-un film de groaza. Satenii din comuna Ruginoasa au ramas incremeniti cele intamplate. In cursul dupa-amiezii de ieri, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati de faptul ca la locuinta unei familii din Ruginoasa a avut loc o crima.

Potrivit apropiatilor, victima, Mitoaia Raducu, de 53 ani, se afla in curte cu treburile gospodaresti. La un moment dat, acesta s-a dus la fiul sau vitreg pentru a-l ajuta sa se schimbe de haine mai ales ca avea probleme de sanatate si un picior amputat. In timp ce il ajuta, Moisiuc Ovidiu, de 32 ani, fiul concubinei, l-a prins pe barbat de cap si a inceput sa-l tranteasca cu toata forta de beton. Loviturile puternice aplicate au dus la decesul acestuia.

Potrivit cunoscutilor, agresorul este bolnav, sufera de schizofrenie paranoida si a stat internat mai mult timp la Spitalul Socola Iasi. De o perioada de timp refuza sa-si ia tratamentul si era violent. Acum, Moisiuc Ovidiu a fost dus si internat la Spitalul Socola Iasi in vederea expertizarii psihiatrice.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pensii 2024. Cine va primi cu 80% mai mult de la poştaş anul viitor

Ministrul Muncii (MMSS), Simona Bucura Oprescu, a oferit clarificări cu privire la impactul noii legi ...