Acasă » REGIONAL » Moldova » Damian Butnariu, primarul din Mogoșești Siret, va fi suspendat din PNL după scandalul sexual implicat

Damian Butnariu, primarul din Mogoșești Siret, va fi suspendat din PNL după scandalul sexual implicat

Primarul comunei Mogoșești Siret, Damian Butnariu, va fi exclus din Organizația PNL Iași. Asta după ce edilul șef le-a cerut superiorilor săi liberali autosuspendarea din funcţia de membru al organizației județene. Potrivit unor surse PNL, primarul va rămâne fără sprijin politic în perioada imediat următoare.

Într-o postare pe Facebook, Damian Butnaru pune tot acest scandal pe seama apropierii alegerilor locale. Acesta mai susține că este „mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace și am și puterea de a recunoaște in fața lui Dumnezeu și a instanțelor de judecată atunci când greșesc”.

„În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toți cei care tânjesc la funcția ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche și incheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor.
Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace și am și puterea de a recunoaște in fața lui Dumnezeu și a instanțelor de judecată atunci când greșesc.
Sunt membru al P.N.L. de la începutul carierei mele publice și ințeleg să mă pun la dispoziția conducerii partidului în această situație și rog să se ia act de dorința mea de a mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieși la suprafață in acest caz.
Le mulțumesc tuturor cetațenilor comunității mele pentru încrederea acordată. Ei sunt singurii care îmi cunosc caracterul personal și realizările în momentele critice din comună, realizări care vor rămâne mai presus de toate răutățile. Sănătate multă tuturor!”, precizează primarul comunei Mogoșești Siret, Damian Butnariu. 

Amintim faptul că în presa județeană a apărut informații cum că primarul a întreținut relații sexuale cu două minore în biroul său din Primărie, în anul 2007. Mai multe informații despre acest caz puteți citi mai jos:

Un primar din apropierea Pașcaniului este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu două minore

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vladimir Putin, declarație surprinzătoare: SUA şi Rusia nu mai decid asupra problemelor lumii

Vremurile în care SUA şi Rusia decideau asupra celor mai importante problemele ale lumii au ...