Acasă » REGIONAL » Moldova » De beat ce era, un șofer tânăr din comuna Miroslovești a intrat cu mașina într-un podeț. Polițiștii i-au deschis dosar penal

De beat ce era, un șofer tânăr din comuna Miroslovești a intrat cu mașina într-un podeț. Polițiștii i-au deschis dosar penal

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care se află sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 13 septembrie a.c., un tânăr de 27 de ani, din comuna Mirosloveşti în timp ce ar fi condus un autoturism pe DE 85 în localitate, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu podeţul unei locuinţe, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. În urma testării tânărului de 27 de ani cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, s-a stabilit faptul că un alt tânăr de 29 de ani i-ar fi încredințat autoturismul conducătorului de 27 de ani, deși ar fi cunoscut că aceasta se afla sub influența alcoolului. Cercetările continuă.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Dosar penal pentru un bărbat din Scobinți pentru trei bidoane de țuică

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit ...