Acasă » REGIONAL » Moldova » FOTO | Sală de sport pentru vaci, în suburbia Blăgești-Pașcani. Investiție de circa 100.000 euro

FOTO | Sală de sport pentru vaci, în suburbia Blăgești-Pașcani. Investiție de circa 100.000 euro

O investiție de circa 100.000 euro începută în urmă cu peste 8 ani de zile a fost dată uitării de către administrația pășcăneană. Este vorba despre o sală de sport aflată în suburbia Blăgești. Fosta conducere a municipiului a accesat fonduri guvernamentale cu scopul de a implementa un proiect ce și-ar fi dorit să vină în sprijinul tinerilor din suburbie: „CONSTRUIRE BAZĂ SPORTIVĂ. MODEL TIP I”. Proiectul prevedea amenajarea unei clădiri cu vestiare, grupuri sanitare și teren de sport multifuncțional. O parte din bani au fost accesați și cheltuiți în ridicarea unui imobil cu geamuri și uși din termopan după care lucrările au stagnat. Motivul invocat de actuala conducere a fost acela că amplasamentul identificat a fost o greșeală majoră deoarece zona este mlăștinoasă.

Primarul Dumitru Pantazi explica la scurt timp după investirea sa în funcție că este necesar să se efectueze un drenaj în zonă după care să se continuie lucrările. Acum, după opt ani de zile, clădirea se află în paragină, tâmplăria fiind degradată în integralitate. Contactat telefonic, primarul Dumitru Pantazi a venit cu noi explicații.

„Deocamdată trebuie schimbată destinația proiectului. Este o zonă mlăștinoasă și trebuie executat un drenaj al terenului, indiferent de ce am face acolo”, a precizat scurt primarul Dumitru Pantazi.

Acesta nu a spus însă de ce nu a fost făcut nimic până în prezent, în cei 8 ani de administrație. Ca urmare, peste 100.000 euro rămân „îngropați” în Blăgești. Cel mai probabil nici vacile nu sunt mulțumite de proiect mai ales că le este blocat accesul la o parte din pășune.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Dosar penal pentru un bărbat din Scobinți pentru trei bidoane de țuică

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit ...