Acasă » POLITIC » Denise Rifai: „Îl aleg întotdeauna pe Traian Băsescu. Cu toate relele lui”
thomplast

Denise Rifai: „Îl aleg întotdeauna pe Traian Băsescu. Cu toate relele lui”

Invitată în platoul evz.tv, Denise Rifai a recunoscut că, în politică, îi plac bărbații adevărați și i-a numit, printre alții, pe Traian Băsescu și pe Adrian Năstase.

Întrebată de Mirel Curea cu cine ar vota, în cazul în care mâine ar fi alegeri pentru funcția de președinte al României și ar avea de ales dintre patru candidați, Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu și Klaus Iohannis, Denise Rifai a răspuns scurt și fără ezitare:

Întotdeauna pe Traian Băsescu. Poate pentru că este cel mai aproape pe ADN-ul poporului român, pe structură, așa. E un tip din popor. Și e bărbat. Traian Băsescu e bărbat. În România e nevoie de bărbați politici. E nevoie de oameni care să cunoască politică, de politicieni, de clasă, de elită. Dar peste elita asta care să cunoască politică, să studieze politică, e nevoie ca cei care conduc să fie bărbați. Iar Traian Băsescu este bărbat. A fost bărbat și este bărbat. A făcut și multe greșeli, dar suntem oameni. Acesta e răspunsul: pentru mine, întotdeauna Traian Băsescu. Cu toate relele lui.
Mai multe pe evz.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Loby din partea lui Ciolacu și Ponta. Alegere surprinzătoare

Strategia celor două partide pentru noul Guvern i-a luat în surprindere aproape pe toți analiștii. ...