Acasă » REGIONAL » Moldova » Primăria Pașcani, rugăminte pentru cetățeni: „Păstrați curățenia”
Salubrizare pascani

Primăria Pașcani, rugăminte pentru cetățeni: „Păstrați curățenia”

Conducerea Primăriei Pașcani a demarat, prin serviciile din subordine, un amplu proces de curățenie în oraș. Cu această ocazie au fost găsite în diferite zone mizerii lăsate de cetățeni, asta deși există spații special amenajate pentru depozitare. Cu această ocazie, Primăria roagă localnicii să dea dovadă de simț civic.

„O amplă acțiune de curățenie se desfășoară de câteva zile în Municipiul Pașcani. Curățenia generală cuprinde spațiile verzi, trotuare și carosabil. Astfel echipe de muncitori de la Salubritate au început cu Zona Deal, străzile principale dar și în cartiere. Amintim străzile Ștefan cel Mare, Moldovei, Grădiniței, Nicolae Iorga cu cele adiacente.
De săptămâna viitoare urmează Zona Vale. În cadrul acțiunii, de pe spațiile verzi au fost adunați saci de moloz, scutece, saltele e.t.c. Ca fiecare dintre noi, ne dorim să avem un oraș curat, astfel, avem rugămintea să păstrați curățenia!”, precizează cei de la Primărie.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mesajul primarului Dumitru Pantazi după pierderea alegerilor locale. „Vă mulțumesc pentru fiecare vot de încredere pe care mi l-ați acordat”

Primarul Dumitru Pantazi a postat pe FACEBOOK un mesaj după pierderea alegerilor locale. Edilul șef ...