Acasă » Administratie » Depuneri de coroane la Moțca, din bugetul primarului
pmp

Depuneri de coroane la Moțca, din bugetul primarului

Depuneri de coroane, de Ziua Eroilor, la Moțca. Primarul Constantin Serioja Hobincă a precizat că au fost depuse în mai multe locații pe cheltuiala proprie. Însă din partea primarului, al Primăriei Moțca și a Consiliului Local.
„Astăzi de Ziua Eroilor la Sfânta Înălțarea Domnului am depus coroane și am făcut panacide în mai multe locații din comuna Moțca.
Cheltuiala a fost din bugetul personal al primarului și am depus în numele meu al Primarului Comunei Motca, al Primăriei Moțca și al Consiliului Local Moțca.
DUMNEZEU SĂ-I IERTE PE TOTI EROII PATRIEI NOASTRE, ȘTIUȚI ȘI NEȘTIUȚI!
Am depus coroane și la Crucea Sfântului Părinte Iustin Pârvu în intersecția DN28A cu E85.
Prin Ionel ADOCHIȚEI am trimis și la monumentul de la Sodomeni.
Iar Ionel Acatrinei și Nelu Luca au depus și la Cimitirul rusesc unde sunt îngropați soldați români, ruși, ucraineni, germani și italieni, adunați de pe câmpul de luptă târziu, neidentificați și într-o avansată stare de putrefacție.
EROU NECUNOSCUT este scris în limba rusă. (Și așa ne-au povestit și părinții și bunicii noştri care au fost contemporani acelor vremuri)
Continuăm tradiția de 12 ani de când sunt primar și cât a mai da Dumnezeu. Un aspect neplăcut este ca niciodată de când sunt primar opoziția și consilierii locali din opoziție nu au fost prezenți… nu știu cum ar trebui să îi calificați, dar să îi știți și voi și să le purtati respectul cuvenit”, a precizat Constantin Serioja Hobincă, actualul și viitorul primar al localității.

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vine noua pandemie?! Virusul mortal care a speriat lumea. Nu are vaccin sau tratament

Autoritățile indiene iau măsuri rapide pentru a preveni răspândirea virusului Nipah după moartea unui băiat ...