Acasă » REGIONAL » Pascani » Deputatul pascanean Vasile Axinte vine in sprijinul noilor soferi
pmp

Deputatul pascanean Vasile Axinte vine in sprijinul noilor soferi

Fostul viceprimar al municipiului Pascani, actual deputat PSD Vasile Axinte, si-a adus aminte de cetatenii care l-au ales. Edilul si-a propus sa duca la indeplinire un proiect important pentru cei care incearca sa ajunga soferi. Conform comunicatului de presa remis de parlamentar, se fac pasi pentru ca examenul auto – proba traseu sa fie dat cat mai repede la Pascani.

 

Citeste si: O propunere inedita venita din partea unui deputat. Axinte cere sa fie introdus in scoli ore de alimentatie sanatoasa

 

‘Fac demersuri ca în Pașcani examenul auto – proba traseu, să fie programată cât mai aproape de data când candidatul a reușit să obțină sala, acum aceștia fiind programați la un interval de 4 luni. Am luat legătura cu prefectul județului Iași, Marian Șerbescu și sper ca în următoarele luni, discuțiile să se concretizeze iar cetățeanul să nu mai fie nevoit să aștepte atât de mult. Nu e corect față de persoanele care plătesc școala! Trebuie să le arătăm respect! Am propus ca examinatorii să vină în oraș de două ori pe săptămână. 

Prefectul spune că situația urmează să se rezolve după ce se vor suplimenta locurile la acest Serviciu. Precizez că la Pașcani sunt examinate peste o sută de persoane în fiecare zi de joi, atunci când dintre acestea, doar câteva zeci reușesc să obțină carnetul de conducere, aglomerând astfel, următoarele zile de programare a examenului. 

În oraș vin pentru examen și cetățenii din Târgu Frumos, comunele din împrejurimi și chiar din Hîrlău”, a precizat deputatul PSD Pascani, Vasile Axinte. 

 

Citeste si: Deputatul PSD Vasile AXINTE “preda” lectii de istorie in Parlament. Proiectele promise in campania electorala par sa devina si ele istorie

 

 

Citeste si: Deputatul Vasile Axinte isi revine la realitate. Edilul isi aduce aminte de Pascani

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...