Acasă » REGIONAL » Pascani » Discutii importante despre obiectivul: amplasament LOCOMOTIVA cu aburi in fata Garii Pascani

Discutii importante despre obiectivul: amplasament LOCOMOTIVA cu aburi in fata Garii Pascani

Inca de la primele ore ale diminetii, o comisie formata din reprezentanti de la CFR Iasi – Bucuresti si Depoul Pascani cat si reprezentanti ai administratiei locale s-a intalnit in Gara cu scopul de a pune la punct o serie de detalii cu privire la amplasarea locomotivei cu aburi in locul celor doua chioscuri alimentare. Potrivit celor de la Primaria Pascani, s-a stabilit ca monumentul reprezentativ pentru municipiu sa intre in reabilitare si modernizare.

“Se vor folosi fonduri de la bugetul CFR. Locomotiva va fi reabilitata la Depoul CFR, unde se si afla momentan, va fi vopsita, se vor pune felinare si alte lucruri menite sa infrumuseteze obiectivul. Domnul primar a spus ca se va ocupa de eliberarea si reabilitarea spatiului unde urmeaza a fi amplasata (in locul celor doua chioscuri – Lorimer si West Moldavia – n.r.). De asemenea s-au mai purtat discutii despre amplasarea monumentului eroilor pe un soclu intr-o zona vizibila trecatorilor. Va fi eliberat si acel spatiu din fata Garii si Posta, unde se afla cele doua chioscuri de ziare si paine”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtatorul de cuvant al Primariei Pascani.

De mentionat faptul ca in perioada imediat urmatoare strada Garii impreuna cu trotuarele aferente vor intra in modernizare. Odata cu aceste lucrari se doreste sa se modernizeze si spatiul din fata Garii CFR. Precizam ca promotorul acestui proiect este seful Garii Pascani, Radu Movileanu (Foto: facebook.com).

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pensii 2024. Cine va primi cu 80% mai mult de la poştaş anul viitor

Ministrul Muncii (MMSS), Simona Bucura Oprescu, a oferit clarificări cu privire la impactul noii legi ...